CUPA  UNIVERSITĂŢII "LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU LA SCHI ȘI SNOWBOARD
EDITIA a VIII-a, 19 februarie 2022

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE

09:00-10:00 montarea traseului de schi (slalom).
09:00-10:00 distribuirea numerelor de concurs pentru toate grupele.
10:00 afișarea grilei de start pentru manșa întâi pentru toate grupele de concurs.
10:15-10:45 recunoașterea traseului pentru prima manșă.
10.50- STARTUL primului deschizător.
11.00- STARTUL primului concurent.

După încheierea primei manșe, dacă juriul probei hotărăște organizarea manșei secunde la schi, se va trece la marcarea acesteia. După o jumătate de oră de la montarea traseului se va da startul în manșa secundă. În acest interval de timp schiorii vor avea posibilitatea recunoașterii traseului.

După încheierea concursului de schi la o jumătate de oră de la montarea traseului se va da startul în concursul de snowboard după ce în prealabil se va face recunoașterea traseului.
La aproximativ jumătate de oră de la încheierea concursului se vor afișa rezultatele.

Festivitatea de premiere se va desfășura după trei sferturi de oră de la afișarea rezultatelor.

ORDINEA DE START
Schi: 
1.
Profesoare;
2. Profesori;
3. Absolvente;
4. Absolvenți;
5.Studente;
6.Studenți

Snowboard:
7.  Studente, absolvente şi profesoare;
8. Studenţi,  absolvenţi şi profesori

*Pentru o bună desfășurare a concursului vă rugăm să citiți cu atenție programul și regulamentul de desfășurare al concursului. Chiar dacă aceasta competiție se desfășoară sub auspiciile agrementului și prieteniei respectarea regulamentului înseamnă fairplay.

**Organizatorii își rezervă dreptul de modificare a programului în funcție de numărul participanților, condițiile meteo, starea pârtiei, condițiile de siguranță ale sportivilor sau alte probleme de natură organizatorică, modificările fiind aduse la cunoștința concurenților prin secretariatul concursului sau celelalte mijloace de informare.

***Completarile regulamentului privind normele de desfășurare a competițiilor sportive specifice în codițiile restrictiilor legate de pandemia de COVID-19, se vor actualiza în funcție de cerințele legislative de la data concursului.