Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane

Evenimentul se organizează sub patronajul Președinției Române la Consiliul Uniunii Europene și înalt patronajul Președintelui României

Conferința internațională Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane (în original „The Future of Europe. Perspectives of Contemporary Developments”), care va avea loc în perioada 8-10 mai 2019 la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu - ULBS, își propune promovarea unei dezbateri în lumea academică, dar și în cea a experților, în marja Summit-ului Consiliului European care va avea loc la Sibiu, pe 9 mai. Conferința se află sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, și sub patronajul Președinției Române a Consiliului UE.


Conferința este organizată de Centrul de Prevenire a Conflictelor și Early Warning din București - un lider al think-thank-urilor românești în domeniul cercetării și al training-urilor în relații internaționale, analiza conflictelor și luarea deciziilor în situații de criză - precum și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Partenerii conferinței sunt biroul Black Sea Trust al German Marshall Fund din București, Fundația Konrad Adenauer, Comisia Europeană și Universitatea Națională de Studii Politice și Administrative din București. Cât despre partenerii media, aceștia includ TVR - televiziunea publică românească, Radio România Actualități - radioul public, Radio France International, Monitorul Apărării și Securității, caleaeuropeană.ro, ziarele Evenimentul Zilei și Adevărul.


Pentru mai multe informații despre conferință, accesați linkurile de mai jos


Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu

Bine ați venit la Sibiu!

Acces și locații